Domeniile de activitate în care am dobândit experiență de-a lungul timpului sunt de bucătar la grill și coordonator în domeniul de restaurante din UK. Un avantaj pentru cariera mea îl reprezintă faptul că am avut și am aproape oameni care m-au ajutat să evoluez.
Din experiența mea acumulată în bucătarie mi-am dat seama că înainte de toate unui bucătar îi trebuie talent, viteză de lucru și rezistență la stres, la un volum mare de muncă. Această activitate este în continuare în sfera mea de interes și încerc să-mi dezvolt constant competențele.
Consider că următoarele motto-uri sunt cele mai potrivite pentru a evidenția poziția pe care o am și o voi avea întotdeauna în fața oamenilor pe care îi întâlnesc: „Valoarea unui om rezidă în ce dă el, nu în ceea ce este capabil să primească.” (Albert Einstein), dar și cea pe care o am legată de arta culinară: „ Gastronomia este arta de a folosi hrana pentru a crea fericirea.” (Theodore Zeldin).
Personalul din prima linie reprezintă „fața” unei afaceri, iar antreprenorii și managerii apreciază angajații care își fac meseria din pasiune și cu entuziasm.
Astfel spus, vă aștept cu drag la Grillos să savurați din preparatele noastre! by Daniel O.
Copyright © 2024 Grillos (Oni Grill S.R.L)| SITE WEB REALIZAT CU ❤️ DE WEBLABS.RO